Neka se vaša kreativnost nađe u vijestima

This article is also available in: English

Oglašivačke agencije, dizajnerski studiji, produkcijske kuće, digitalni stručnjaci, PR agencije, medijske kompanije i talenti iz svakog kutka kreativne zajednice imaju priliku vidjeti svoj rad na svjetskoj pozornici prijavom na jedine globalne nagrade za kreativnost u kojima o pobjednicima odlučuju predstavnici štampe.

To znači da je ovo jedina globalna kreativna nagrada koja je po svojoj prirodi imuna na pristranost; ona je i više od same nagrade, jer predstavlja međunarodnu PR platformu; i ona ima bogatu tradiciju nagrađivanja kreativne izvrsnosti već više od 30 godina.

Više od 200 novinara vidjet će vaše radove, stručnjaci iz vodećih časopisa posvećenih industriji (uključujući Adweek, Creative Review, Campaign, Shots, Stratégies, i vaš Media Marketing), kao i mainstream publikacija (kao što su C-NET, Marie-Claire, Forbes) iz više od 50 zemalja. Ovdje možete pogledati cijeli popis žirija.

Pobjednici u svakoj od kategorija dobivaju Epica Awards piramidu i bit će predstavljeni u godišnjoj Epica knjizi, pravoj bibliji inspiracije koja se šalje svim sudionicima, plus klijentima, novinarima, influencerima i VIP-ovima.

Predsjednik žirija ove godine je Tony Chambers, Brand and Content Director magazina Wallpaper*, i strastveni zagovornik kreativnih ideja.

Epica Awards nagrade su otvorene za prijave do 30. Septembra/rujna, a svoje radove možete prijaviti ovdje.