Fantastičnim likovima život je udahnuo kreativni tim McCann Zagreb

This article is also available in: English

Zdravoljupci, koji posljednjih tjedana uveseljavaju mlade i stare putem različitih medijskih kanala te društvenih mreža, prešli su brojku od pola milijuna pregleda na službenom YouTube kanalu Konzuma.

Kampanja je osmišljena i realizirana u suradnji s agencijom McCann Zagreb čiji je kreativan tim likovima udahnuo život, dao im imena i osmislio karakter.

„Jako smo sretni što je kampanja s našim Zdravoljupcima izazvala toliki interes u cijeloj Hrvatskoj i ostvarila značajan uspjeh već u prvim danima provedbe. Očekujemo i još bolje rezultate u narednim tjednima, kad pripremamo i dodatne zabavno-edukativne aktivnosti usmjerene na predstavljanje važnosti i dobrobiti redovite konzumacije voća i povrća. Međutim, više od velikog broja pregleda videospota veseli nas što vidimo da su Zdravoljupci već potaknuli i promjene u prehrambenim navikama. Naime, roditelji nam u komentarima na društvenim mrežama i u razgovoru s djelatnicima u trgovinama s veseljem govore da su njihova djeca počela jesti više voća i povrća potaknuta pjesmom Zdravoljubaca, koju pjevuše i već znaju napamet. Takve povratne informacije najveća su nam motivacija i poticaj u daljnjim aktivnostima te vjerujemo da ćemo kampanjom ostvariti njezin najvažniji cilj – dati doprinos u osvješćivanju važnosti uvođenja većih količina voća i povrća u svakodnevnu prehranu i potaknuti pozitivne promjene prehrambenih navika na zabavan i kreativan način“, izjavila je Dunja Delić, direktorica marketinga, Konzum d.d.