Žirijem će predsjedavati Kristi Argyilan, viša potpredsjednica za medije u Target-u

This article is also available in: English

WARC, globalno tijelo za efikasnost oglašavanja i medija, imenovalo je žiri u kategoriji  Effective Use of Tech za svoje godišnje Media Awards 2017. godine. Ovo je međunarodno natjecanje koje nagrađuje planiranje komunikacija koje je pozitivno utjecalo na poslovne rezultate za brendove širom svijeta.

Kategorija koja se tiče primjene tehnologija nagrađuje komunikacije koje su učinkovito upotrebljavale ili kombinirale platforme ili tehnologije u medijima, kako bi pomogle u rješavanju određenog poslovnog problema.

Žirijem koji se sastoji od viših rukovoditelja brendova, agencija i tehničkih kompanija, predsjedavat će Kristi Argyilan, viša potpredsjednica za medije u kompaniji Target, gdje je odgovorna za vođenje i integraciju plaćenih, zarađenih, sopstvenih i dijeljenih medijskih inicijativa.

Cjelokupnu listu  članova žirija i njihove biografije možete pronaći na ovome linku.

WARC Media Awards su besplatne za prijavu, a radovi se mogu prijaviti iz bilo kojeg dijela svijeta i bilo koje komunikacijske discipline. Rok za prijave je 19. septembar 2017. Više informacija i detalja o tome kako prijaviti radove možete naći ovdje.