Nagrade koje je Nissan osvojio na Dubai Lynxu tijekom proteklih pet godina dokaz su organizacije koja utjelovljuje kreativnost

This article is also available in: English

Na Festivalu koji će se održati od 10. do 13. Ožujka/marta 2019. godine nagrada Dubai Lynxa za tržišnog komunikatora godine dodijelit će se Nissanu.

Nagrada tržišnog komunikatora Dubai Lynxa dodjeljuje se brendovima koji se ističu inovativnim marketingom te prihvaćaju i potiču kreativne radove svojih agencija.

Philip Thomas, predsjednik uprave Cannes Lionsa i Dubai Lynxa, izjavio je: “Nagrada za tržišnog komunikatora godine prepoznaje kreativnu hrabrost koja demonstrira vrijednost marketinških komunikacija. Nissan se istaknuo inovativnim kampanjama i vještim pristupom komuniciranju o prednostima vlastitih proizvoda. Nagrade koje je osvojio na Dubai Lynxu tijekom proteklih pet godina dokaz su organizacije koja utjelovljuje kreativnost te smo počašćeni prepoznati i proslaviti tu izvrsnost.”

Predsjednik Nissana za Bliski istok nagradu će primiti na prestižnoj Dubai Lynx ceremoniji i večeri u srijedu, 13. ožujka 2019. godine, kada će festival biti službeno zatvoren. Detalji o tome kako posjetiti Festival nalaze se na www.dubailynx.com.