Novi partner popunio važnu prazninu u globalnoj mreži članova žirija iz svijeta marketing i advertising štampe Epica nagrada

Epica s ponosom dočekuje svog novog žiri partnera za Južnu Afriku, MarkLives.com.

MarkLives.com je dinamičan sajt za oglašavanje, marketing, dizajn i medije. Osnovao g je Herman Manson. Sajt donosi vijesti iz industrije, mišljenja, analize, studije slučaja, portrete i marketing inovacije. On predstavlja svjež, nezavistan i istraživački pogled na komunikacijski pejzaž Južne Afrike.

Manson je ugledan poslovni novinar i urednik. Bio je prvi Vodacom-ov Social media novinar godine 2011., a tokom svoje karijere doprinio je brojnim časopisima i web stranicama u Južnoj Africi i inostranstvu, uključujući Advantage Magazine, Men's Health, Computer World i African Communications.

Na sajtu ga podržavaju glavni urednik Simone Puterman i niz vrhunskih kolumnista iz industrije. Ime MarkLives odabrano je jer odražava pristup sajta usmjeren ka ljudima i priziva termine kao što su „marketing“ i „making your mark“ („ostavite svoj trag“). „Zvučalo je bolje nego HermanLives“, našalio se Manson.

Urednik Epica nagrada Mark Tungate je izjavio: „Sa svojom nezavisnom crtom, istraživačkim njuhom i osobnim pristupom industriji, MarkLives.com je naša vrsta novinarstva. Oduševljeni smo što su se Herman i njegov tim priključili kao dio žirija. Uz njihovu pomoć, nadamo se da ćemo dovesti kremu južnoafričke kreativnosti na Epica Awards“.

Menson je sve prokomentarisao riječima: „Epica nudi veliku priliku: okupljanje novinara koji prate marketing i oglašavanje iz cijelog svijeta, omogućava nam da se povežemo ne samo jedni s drugima, već i sa širokim spektrom međunarodnog stvaralaštva“.