Serija Pipi oglasa za ljetnu #bolimePipi kampanju objavljena je u prestižnom Lürzer's Archive magazinu.

This article is also available in: English

Među više od 2,000 prijavljenih radova za peto izdanje Lürzer's Archive magazina ove godine, svoje mjesto na čak dvije stranice pronašla je i ova duhovita i hrabra Pipi kampanja. Tako je mali hrvatski brand sokova uspio izboriti svoje mjesto među najvećima.

“Preko Lürzer's Archive-a sam se zaljubio u posao koji radim i uvijek mi je velika čast vidjeti svoje radove objavljene upravo u tom magazinu. Ovo je još jedan dokaz da kada napraviš rad koji je kreativan i zanimljiv, bez obzira na jezik, malo tržište i male budžete, priznanje možeš dobiti i među onim najvećima”, istaknuo je Darko Bosnar, Kreativni direktor iz Imago Ogilvy agencije.

Barbara Sabo, copywriterica, dodaje: “Pravi izazov kod Pipija bio je osmisliti kreativu koja je lokalno usko utemeljena, a široko razumljiva i prepoznata. Rezultat je kampanja s razglednicama koje su prerasle svoj format i dalmatinskim trenucima koji su postali svačiji trenuci. Drago mi je vidjeti da ni drugi jezik ni drugi mindset nisu bili prepreka za shvatiti dobru foru”.

Auto Draft 82 Imago Ogilvy izašao u Lürzer's Archive-u na 2 strane i boli ih Pipi

Agencija: Imago Ogilvy

Kreativni / Art Direktor: Darko Bosnar

Copywriter: Ana Burazer, Barbara Sabo, Goran Bader

Art Direktor: Srećka Gmaz

Dizajner: Marko Gereci

Strategija: Iva Bokšić, Dina Dretvić

Voditelji projekta: Ana Šutić-Renić, Ivana Besak, Maria Šimurina

Priprema: Nikola Janjić, Lana Kessler, Darko Kučina

Ilustrator: Vedran Klemens

Klijent: Dalmacijavino / Pipi

Direktorica marketinga: Irena Lešković