Poznatiji kao Pitch Doctor, Mark Clark pomogao je osvojiti preko 100 milijuna funti vrijednih pitcheva za više od 400 agencija, a tajne njegova uspjeha možete saznati na HOWtoWOW radionici

This article is also available in: English

Na tržištu u kojem prosječna agencija osvaja jedan od tri pitcha, ona  koja svojim superiornim nastupom uspije nadmašiti taj standard u startu će imati prednost nad ostalima. Kako postići najoptimalniji rezultat objasnit će Pitch Doctor Mark Clark na trećoj radionici HOWtoWOW akademije How to Win a Pitch? koja će biti održana 6. prosinca.

Mark Clark jedan je od najtraženijih predavača i konzultanata na temu osvajanja pitcheva u svijetu. Razlog zašto ga svi žele je evidentan – pomogao je osvojiti preko 100 milijuna funti vrijednih pitcheva za više od 400 agencija. Nestle, Coca-Cola i Durex, brandovi su koji su svjetski poznati, a jedni su od mnogobrojnih koje je Clark savjetovao. Clark je ujedno i partner u tvrtki JFDI specijaliziranoj za marketing i komunikacije s ciljem pružanja pomoći agencijama prilikom akvizicije novih klijenata i rasta poslovanja.

Sama radionica pomoći će sudionicima razumjeti optimizaciju pitch procesa uz pomoć konzultantske tvrtke, usvojiti pojmove poput pitch audit, analizirati različite pobjedničke tipove i najbitnije, shvatiti važnost samog pitcha za agencije.

Radionica je namijenjena direktorima, client service direktorima, account direktorima i drugima koji se spremaju na osvajanje tržišta, pitch po pitch.

Na nadolazećim radionicama HOWtoWOW akademije očekuje nas još pet interaktivnih radionica i inspirativnih predavača. Među njima su donedavni glavni kreativni direktor Googleovog think tanka The ZOO i bivši voditelj digitalnog marketinga Microsofta.

Više informacija na službenoj stranici HURA-e: https://hura.hr/howtowow/