Publicis Italy u novom oglasu predstavlja Diesel-ove JoggJeans kao savršene „traperice za bijeg“

This article is also available in: English

Izvor: Creativity

Kroz godine smo se nagledali brojnih oglasa za traperice koji su se fokusirali na romantično povezivanje (sjetite se Levi's-ovih klasičnih oglasa sa parovima iz osamdesetih, kao što je onaj u kojem se Brad Pitt sastaje sa svojom djevojkom ispred zatvora). Diesel se pak odlučio fokusirati na lošu stranu spojeva, i poručuje kako je s njima lakše pobjeći od lošeg izlaska na slijepo.

U spotu za JoggJeans traperice ovog brenda, Publicis Italy nas upoznaje sa jednim mladićem koji je osuđen na niz neuspjelih online izlazaka na slijepo. Tu su zastrašujuća „ledena kraljica“, zatim „djevojka“ koja uopšte ne izgleda kao na svojim online fotografijama, tu je i djevojka koja zapravo izgleda potpuno isto kao na svom Instagram selfiju. Naš protagonist se na kraju odlučuje na bijeg, i sudbonosno nalijeće na nekoga ko mu se zapravo sviđa, ali hoće li se i on svidjeti njoj?

Spot je režirao Marco Prestini iz produkcijske kuće The Family, a poruka spota je sasvim jasna, u njima se lakše bježi (u doba stretch trapera, čini se da je naglasak mnogo više na kretanju nego da jednostavno izgledate seksi u njima.)

Oglas je dio globalne integrirane kampanje koju radi Publicis Italy, uključujući print elemente, OOH, e-trgovinu, niz lokalnih aktivacija i hiper-ciljani sadržaj za društvene medije koji imaju za cilj da onima koji često idu na izlaske na slijepo pruži „pravu opremu za bijeg“.