Ah ta lijepa dial-up era…

This article is also available in: English

National Geographic je malo „premotao“ svoju web stranice, unazad sve do devedesetih godina, dajući posjetiteljima priliku da se prisjete ranih dana interneta u sklopu promocije nove dokumentarne drame „Valley of the Boom“.

Valley of the Boom je nadolazeći serijal koji producira National Geographic, a bavi se tehnološkim usponima i padovima 1990-ih godina u Silicijskoj dolini.

Uoči premijere serijala u nedjelju, američka web stranica National Geographic-a vratila se u 90-te na jedan dan (10. januara/siječnja), podsjećajući posjetitelje na staru estetiku i vrijeme dial-up interneta, a da bi iskustvo bilo što autentičnije, neke slike su jednostavno odbijale da se učitaju.

‘Valley of the Boom’ dio je vizije glavnog izvršnog direktora ovog kanala, Paula Kafke, koji želi da producira „manji broj serijala, ali većih, odvažnijih i kreativno ambicioznijih“.

Nat Geo posjetioce svoje stranice vratio u 90-e u sklopu promocije nove tech serije Nat Geo posjetioce svoje stranice vratio u 90-e u sklopu promocije nove tech serije 1 Nat Geo posjetioce svoje stranice vratio u 90-e u sklopu promocije nove tech serije 2 Nat Geo posjetioce svoje stranice vratio u 90-e u sklopu promocije nove tech serije 3