Igor Arih već nekoliko godina vjerno slijedi načela dinamičnih komunikacija o kojima piše i u svojoj prvoj knjizi. S njim su, iz uredništva slovenskog Marketing Magazina (www.marketingmagazin.si), razgovarali o tome zašto klasično oglašavanje ne djeluje i zašto su klasični oglašivački festivali osuđeni  na neuspjeh. U novom broju Marketing Magazina još uvijek odzvanja bubnjanje Golden Druma (www.goldendrum.com), oglašivačkog festivala Nove Evrope, koji je prošle godine najavio novo i prelomno razdoblje. Nakon sedamnaest godina su se od njegove formalne organizacije oprostili njegovi otac i mati, Jure Apih i Meta Dobnikar, kojima su ove godine pripala počasna mjesta na Zidu Slavnih Golden Druma. Svoje iskustvo i pogled na svijet oglašavanja s Marketing Magazinom je podijelio i Fernando Vega Olmos.

Na stranama posvećenim medijima čitajte o tome kako se tradicionalni mediji bave krizom, dok se inovativni bave sadržajem. Časopis mora biti kreativan ne samo sa sadržajne, već i sa vizuelne strane. Sportska euforija je šansa za oglašivače.

Na agencijskim stranama, Marketing Magazin donosi tekst o tome kako dobri odnosi u ruskom poslovnom svijetu imaju veliki značaj i tekst koji govori kako će, u vremenu koje je pred nama, pobijediti hrabri vizionari koji znaju upravljati robnim markama.