Izvještaj predstavlja novu rang listu najnagrađivanijih kampanja prema poslovnom sektoru

This article is also available in: English

AdForum, organizacija koja oglašivačkoj industriji pruža globalne uvide, predstavio je drugu godišnju rang listu najuspješnijih kreativnih radova prema poslovnim sektorima.

AdForum Business Creative Report razlikuje se od ostalih rangiranja u tome što predstavlja najuspješnije kampanje i agencije u sedam specifičnih sektora, na temelju rezultata postignutih na brojnim nagradama s kojima AdForum ima partnerstvo, uključujući CannesD&ADthe Cliosthe One Showthe LIAthe Epica AwardsEurobestAdfestDubai LynxNew York Festivals, the FAB Awardsthe World Luxury AwardAndy Awards i mnoge druge.

Ukratko, cjelokupni rezultati prikupljaju se iz učinka svake od kampanja na gotovo svim prestižnim festivalima iz cijelog svijeta, čime se dodatno podvlači njihova izuzetna kreativnost.

Najuspješniji na ovogodišnjim listama su: JvM Spree (Njemačka) u automobilskoj industriji; McCann NY u finansijama; DDB Chicago u industriji hrane i pića; AMV BBDO (UK) u zdravstvu i ljepoti; BETC Paris u industriji luksuza i premium proizvoda; Marcel (Francuska) u maloprodaji i Jung Von Matt (Njemačka) u sektoru transporta i turizma.

Provjerite cjelokupne liste ovdje!

CEO AdForuma Philippe Paget izjavio je ovim povodom: „Koliko mi znamo, ovo je prva globalna rang lista koja pruža uvid u najuspješnije kampanje prema pojedinačnim tržišnim segmentima. Vjerujemo da izdvajanje najuspješnijih radova godine u silose pruža značajne benefite menadžerima marketinga, agencijama i konsultantima.“

Dodao je i kako bi se u budućim izvještajima mogli dodati i drugi tržišni segmenti.