Golden Drum Report 2018 predstavlja najsvjetlije trenutke jubilarnog, 25. Međunarodnog festivala kreativnosti Golden Drum, koji je održan između 17. i 19. oktobra u Portorožu

This article is also available in: English

Više od 1000 učesnika iz 38 država saslušalo je 40 izuzetnih govornika, navijalo za gotovo 1200 kreativnih radova iz 28 država koji su sudjelovali u obnovljenom takmičarskom programu, a praznovanje kreativnosti zaokružile su brojne mogućnosti za umrežavanje i zabavni program. Nazdravljali smo novom znanju, prijateljstvima i odličnim kreativnim rješenjima koja su bila nagrađena sa 26 zlatnih, 50 srebrenih i 12 Grand Prix nagrada. Najuspješnija agencijska mreža godine postala je agencija McCann Worldgroup, McCann Bukurešt je najuspješnija agencija, nagrada za najuspješniju nezavisnu agenciju godine otišla je u ruke 180heartbeats + JvM, Varšava. Grand Prix za najbolji brend osvojio je Diesel.

E-publikacija, čiji je izlazak omogućio Edition Digital, predstavlja najsvjetlije trenutke festivalskoeg događanja, kako biste se lakše prisjetili, odnosno vidjeli, zašto naredne godine jednostavno trebate doći na Golden Drum.

Zabilježite u svom kalendaru: iduće godine Golden Drum se održava od 16. do0 18. oktobta.

Pogledajte Golden Drum Report 2018: http://live.editiondigital.com/e/18btfmhrh/golden-drum-report-2018.

Više o festivalu Golden Drum na: www.goldendrum.com.