Na BrandScore listama TOP30 brandova, upravo objavljenoj za tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, nalazi se ukupno 20 Agrokor brandova (9 u Hrvatskoj, 6 u BiH, te 5 u Srbiji).

Za hrvatsko tržište, prema istraživanju Ipsos Pulsa u prvoj polovici 2011. godine, prva tri mjesta prema ocjeni potrošača zauzimaju Agrokorovi brandovi: Zvijezda ulje, Jamnica mineralna voda i Zvijezda majoneza, dok ih je još šest u TOP30: Zvijezda stolni margarin, Ledo povrće, ABC sirni namaz, Ledo riba, Jana, te Ledo tijesta. U Bosni i Hercegovini među 30 najbolje ocijenjenih brandova čak je 6 brandova Agrokora: Margo margarin, Zvijezda tvrdi margarin, Ledo riba, Ledo povrće, ABC sirni namaz te Sarajevski kiseljak. Na tržištu Srbije slijedeći Agrokor brandovi su u TOP30: Frikomovo povrće, Frikoma riba, Frikom tijesta, Dijamant ulje i Frikom voće.

Agencija Ipsos Puls, u okviru svog istraživačkog projekta BRANDpuls, izradila je novi indeks: BRANDscore – jedinstveni indikator snage branda izračunat na temelju važnih indikatora performansi pojedinog branda. BrandPuls istraživanje se provodi na nacionalno reprezentativnom uzorku od 2.000 ispitanika (Hrvatska i Srbija), odnosno 1.000 ispitanika (BiH), dva puta godišnje, za oko 1.000 brandova podijeljenih u 60-ak kategorija robe široke potrošnje i predstavlja svojevrstan “sud potrošača”, kad su brandovi robe široke potrošnje u pitanju. Budući da se za sve kategorije i brandove BRANDPuls indikatori ispituju na isti način, BRANDscore omogućuje uspoređivanje različitih brandova iz istih, ali i iz različitih kategorija. Na taj način je formirana i rang lista svih brandova od “najjačih” do “najslabijih”.