Više od 75 master class predavanja, radionice, pokazna predavanja, panel diskusije, blic konferencije, pa čak i one-man performans tokom tri festivalska dana

This article is also available in: English

Od 27. do 29. aprila u Minsku će se održati IX White Square International Advertising Festival, jedan od vodećih kreativnih događaja istočne Evrope.

White Square je veliki poslovni forum svjetske industrije marketinga i komunikacija, koji godišnje okuplja više od 700 akreditiranih delegata iz više od 25 zemalja Evrope i CIS regije – kreativce svjetske klase, CEO-e i vlasnike kompanija koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz kreativna i inovativna poslovna rješenja, koja su se pokazala uspješnim na tržištima različitih zemalja.

Creativity Wins! je slogan festivala ove godine, a IX White Square namjerava pokazati kako i zašto kreativnost pobjeđuje.

Program 9. izdanja festivala je jedan od najboljih do sada, i krcat je prvoklasnih aktivnosti, sa poznatim govornicima među kojima su i članovi White Square žirija koji između sebe drže preko 130 Cannes Lions nagrada. Na festivalu će biti preko 75 master class predavanja, radionica, show-predavanja, panel diskusija, blic konferencija, pa čak i one-man nastup.

Puni program White Square festivala može se naći na službenoj web stranici adfest.by.

Vrhunac festivala će biti svečana ceremonija nagrada, koja u skladu sa evropskim tradicijama donosi glamurozan program i predstavljanje najboljih radova festivala od učesnika iz različitih zemalja.

Važno je napomenuti da su dio White Square programa i njegove zabave, pune profesionalne strasti i uzbuđenja, što omogućava učesnicima da se opuste i uživaju u kreativnoj atmosferi festivala u neformalnom okruženju. Zabava povodom otvaranja festivala će se održati u klubu Riviera, dok će se ceremonija nagrada i gala zatvaranje IX White Square festivala održati u Black House Club-u.

U okviru White Square festivala bit će održana i dva takmičenja za mlade oglašivače – Young Creators Contest i Social Advertising for Creative Youth Contest.

Kotizacija vrijedi za prisustvo svim događajima White Square festivala tokom tri dana – 27, 28, 29 aprila, uključujući i dvije zabave. Cijena pojedinačne kotizacije iznosi 295 USD + PDV.

Učesnici iz drugih država i gosti festivala će uživati ​​i u uzbudljivim obilascima Minska.

Detaljne informacije o White Square festivalu i obrazac za prijavu možete naći na službenoj web stranici adfest.by.