Poznati su timovi koji će ocjenjivati radove u kategorijama Best use of data, Effective use of tech, Effective use of partnerships & sponsorships

This article is also available in: English

WARC je imenovao sastave žirija za posljednje tri kategorije njihovih Media Awards 2018. – međunarodnih nagrada za komunikacijsko planiranje koje je imalo dokazano pozitivan utjecaj na rezultate poslovanja kompanija.

Sada u svojoj trećoj godini, ovo natjecanje istražuje uvide, strategije i analitike koji su učinili medijske investicije učinkovitim. Sve žirije čine lideri industrije, kako sa strane klijenata tako i sa strane agencije.

Kategorija Best Use of Data prepoznaje ulogu podataka u učinkovitoj komunikacijskoj strategiji, a vodit će je Nicole Kane, direktorica globalnih medija za McDonald's, koja nadgleda globalna partnerstva ove kompanije, strategiju i odnose s agencijama.

Effective Use of Tech kategorija nagrađuje komunikacije koje su učinkovito koristile ili kombinirale nove platforme ili tehnologije u svome medijskom mixu. Ove će godine žiri voditi Andres Polo, potpredsjednik za digitalni marketing kompanije Visa za Latinsku Ameriku i Karibe. Andres je odgovoran za vođenje evolucije strategija za digital, odnose s potrošačima, društvene medije i mobilne uređaje.

Effective Use of Partnerships & Sponsorships kategorija istražuje kako je saradnja s trećim stranama, uključujući nativno oglašavanje i sponzorstva, pomogla brendovima da ispune svoje poslovne ciljeve. Predvodit će je Jerry Daykin, direktor globalnih medijskih partnerstva kompanije Diageo.

Kompletne biografije svih članova žirija možete pronaći ovdje.

Prijave za WARC Media Awards su besplatne i otvorene su za projekte iz svih disciplina i kanala. Radovi se mogu prijaviti iz cijelog svijeta, i svih komunikacijskih disciplina. Rok za prijave je 19. septembra 2018. Više informacija i pojedinosti o tome kako se prijaviti možete pronaći ovdje.