Visa je inovativna. Zlatan je inovativan. Zajedno, pomažu fanovima da ne propuste ni trenutak FIFA Svjetskog prvenstva

This article is also available in: English

Visa, službeni partner Međunarodne nogometne federacije (FIFA) objavila je da se Zlatan Ibrahimović, nogometaš i zaštitno lice Visine globalne marketinške kampanje za FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, vraća na turnir i pridružuje fanovima nogometa u Rusiji.

„Cijelo vrijeme sam govorio da ću biti na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji, a Visa sad pomaže meni i fanovima diljem svijeta da budemo dio priče“, rekao je Zlatan Ibrahimović, sportska zvijezda i legenda FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva. “Visa je inovativna. Zlatan je inovativan. Zajedno, pomažemo fanovima da ne propuste ni trenutak FIFA Svjetskog prvenstva.“

Bez obzira putuju li na turnir ili gledaju utakmice kod kuće, brzo i jednostavno plaćanje koje omogućava VISA pomaže fanovima da uhvate svaki trenutak FIFA Svjetskog prvenstva. Obožavatelji će u Rusiji provesti manje vremena u redovima, a više vremena u fokusiranju na događaje na sportskom terenu. Na raspolaganju će im biti 7.000 point-of-sale uređaja i 1.000 mobilnih uređaja za plaćanje opremljenih s najnaprednijim inovacijama u plaćanju – bez obzira plaća li se umetanjem kartice, dodirom ili provlačenjem. Osim što će im plaćanje oduzeti puno manje vremena, fanovi koji utakmice prate iz udobnosti svog doma, moći će doživjeti više i to kroz Zlatanov ekskluzivni pristup iza scene koji omogućuje Visa.

Zlatan i influenceri pobjeđuju „strah od propuštanja„ (FOMO)

Kampanja koju Visa pokreće za Svjetsko prvenstvo; Visa's Ultimate FIFA World Cup FOMO, bilježit će Zlatanovo putovanje do turnira i njegov povratak na pozornicu Svjetskog prvenstva, pokazujući pritom u svojoj avanturi jednostavnost tehnologije beskontaktnog plaćanja. Visa i Zlatan će pomoći obožavateljima da pobjede „strah od propuštanja„ (FOMO) Svjetskog prvenstva pružajući uvid u događanja iza scene najvećeg sportskog događaja na svijetu i to uz Visin ekskluzivan pristup terenu i zagrijavanju prije službenih utakmica.

Zlatanu se pridružuju i influenceri s društvenih mreža koji će pomoći fanovima u borbi proti „straha od propuštanja – FOMO“. U kampanji će surađivati pet influencera koji prate događanja u segmentima –  nogomet, lifestyle i moda, i to iz Njemačke (freekickerz), Japana (Kotaro Tokuda), Meksika (Pamela Allier), Ujedinjenog Kraljevstva (Chris MD) te Rusije (Tatiana Vasilieva). Influenceri će milijunima svojih pratitelja dati uvid u Visinu inovativnu tehnologiju plaćanja i ekskluzivan pristup, i time obožavateljima omogućiti još veću povezanost s nogometnim turnirom.

„Visa je posvećena poboljšanju iskustva obožavatelja na sportskim terenima diljem svijeta,  pa tako i na FIFA Svjetskom nogometnom prvenstvu“, izjavila je Lynne Biggar iz kompanije VISA, zadužena za marketinške i komunikacijske aktivnosti. „Naša kampanja povodom FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva omogućava ljubiteljima nogometa diljem svijeta da ne propuste ni trenutak događanja na stadionu, jer uz pomoć inovativnih načina ubrzava proces plaćanja, a fanovima kod kuće pruža pogled iza scene.„

Globalno razvijena i snimljena u Ujedinjenom Kraljevstvu, kampanja uključuje više od 20 filmova za društvene mreže, obuhvaća emitiranje na TV kanalima, digital, društvene mreže i tisak kao i outdoor.

Za najnovije vijesti o aktivnostima Vise i Svjetskog nogometnog prvenstva, uključite se u razgovor #PayLikeZlatan, pridružite se Visi na @Visa_US i Zlatanovih 31 milijun pratitelja na Instagramu @iamzlatanibrahimovic ili posjetite Visa.com.