PRO PR konferencija, koja se ove godine održava 16. put za redom, na Zlatiboru će u naredna tri dana okupiti vodeće stručnjake iz oblasti odnosa sa javnošću iz regije i svijeta

This article is also available in: English

Photo: Danijel Koletić, CEO Apriory World; Credits: Vladimir Marković

Sinoć je na Zlatiboru u ugodnom ambijentu hotela Mona otvorena 16. po redu PRO PR konferencija, koja će od 11. do 14. aprila ove godine okupiti eminentne stručnjake iz industrije odnosa s javnošću iz regije i svijeta.

Dobrodošlicu posjetiocima poželio je Danijel Koletić, predsjednik organizacijskog odbora PRO PR konferencije i CEO agencije Apriori World, a kako PRO PR konferencija svake godine odaje počast zemlji domaćinu na svoj poseban način, tako je i ovogodišnja konferencija otvorena uz prigodan kulturni program tradicionalnih plesova koje je izvelo lokalno kulturno društvo. U organizaciji ovog programa značajnu ulogu je odigrala i Turistička organizacija Zlatibora koja je prepoznala potencijal i značaj održavanja ove međunarodne konferencije na Zlatiboru, te je uzela ulogu domaćina i partnera konferencije.

Program konferencije počinje danas, a učesnike već prvog dana očekuje obilje interesantnih predavanja koja će detaljno obraditi teme budućnosti komunikacija, transformacije i novih trendova, moći korporativne autentičnosti i druge. Na programu prvog dana je i predavanje o specifičnostima Afričkog tržišta komunikacija, o kojem ćemo slušati od Robyn de Villiers, jedne od liderki komunikacijske industrije ovog kontinenta i predsjednice i CEO-a tvrtke Burson Cohn & Wolfe.

Više o svemu tome sutra.