Ivana Žulj je nova account direktorica, dok će pregovore s medijima preuzeti Branka Maletić

This article is also available in: English

Dentsu Aegis Network, jedna od vodećih internacionalnih marketinških grupacija, u Hrvatskoj je prisutna već 25 godina, a od ove godine tim u Hrvatskoj bogatiji je za šest novih članova.

Između ostalih, na poziciju account directora pridružila im se Ivana Žulj, koja je zadužena za rukovođenje account timom i klijentima. Ivana je završila studij anglistike i antropologije, te ima bogato višegodišnje iskustvo u marketinškoj industriji. U prilog tome govori i činjenica da je u Dentsu Aegis Network došla s pozicije account directora u agenciji Universal McCann gdje je, između ostalog, bila zadužena za vođenje lokalnog tima, koordinaciju regionalnih timova, kao i sudjelovanje na natječajnim projektima agencije. Ivana je u svojoj karijeri radila s brojnim klijentima među kojima su L'Oreal, H&M i Zott.

Tim Dentsu Aegis Network-a u Hrvatskoj bogatiji za šest novih članova 1

Brigu oko pregovora s medijima preuzela je nova članica tima Branka Maletić, u funkciji trading directora. Branka je završila Elektrotehnički fakultet u Beogradu te je u svojoj bogatoj karijeri radila na tržištima u cijeloj regiji i s klijentima poput P&G, Heinekena, GSK, Gorenja, Samsunga i mnogim drugima. Na poziciji direktora agencije Media S Starcom MediaVest Group Beograd radi od 2006. godine, a zanimljivost je i da predaje na specijalističkim studijima na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.

Tim Dentsu Aegis Network-a u Hrvatskoj bogatiji za šest novih članova

Iz Dentsu Aegis Networka, kojeg čini više brendova poput medijske agencije Carat Zagreb i digitalne agencije iProspect, kažu da potiču individualni razvoj, a u svrhu zajedničkog uspjeha. Zato su uvijek otvoreni prema inovativnim suradnicima, te ih veseli činjenica da je čak 30% njihovih zaposlenika u jednom periodu života bilo samostalni poduzetnik. Cijeni se njihovo iskustvo, ali i način razmišljanja: svakom poslu pristupaju kao svojem vlastitom.