Festival poziva sve izvršne producente da prisustvuju sastanku top producenata regije i obogate svoje znanje

This article is also available in: English

ADFEST je potvrdio da se Svjetski samit producenata vraća na Tajland u četvrtak, 21. marta/ožujka u sklopu ovogodišnjeg festivala.

Ovaj ekskluzivni samit je prilika za izvršne producente da se sastanu kako bi razgovarali o trendovima i izazovima koji stoje pred njihovim kompanijama.

Svjetski samit producenata na ADFEST-u 2019. vodit će Steve Davies, izvršni direktor Udruženja oglašivačkih producenata (APA) i izvršni potpredsjednik Komercijalnih filmskih producenata Evrope (CFPE), zajedno sa Francoisom Chilotom, počasnim predsjednikom CFPE-a i predsjednikom Young Director Award-a.

„Svrha Svjetskog samita producenata je okupiti vodeće regionalne producente kako bi zajedno pronašli rješenja na zajednička pitanja. Ovo je prilika da unaprijedite svoje znanje. Dešava li se nešto u produkcijskim krugovima u SAD-u? Kini? Ujedinjenom Kraljevstvu? Ili možda Brazilu? Da li te promjene utječu na vaše tržište, kako se možete pripremiti za prilike koje bi ove promjene mogle donijeti?“ objasnio je Davies.

Ovaj program je otvoren samo za 40 vlasnika ili uposlenika nezavisnih produkcijskih kuća, uz uslov učešća samo jednog predstavnika po kompaniji. Učešće je besplatno, ali učesnici moraju biti registrovani delegati festivala ADFEST 2019.

Za registracije potrebno je otići na ovaj link te sačekati potvrdu od ADFEST-a. Za više informacija o ADFEST 2019, posjetite www.ADFEST.com