Klijenti traže efikasne i strateški moćne agencije. One s dobirm i inovativnim idejama. Dokažite sebi i konkurenciji da odskačete od prosjeka

This article is also available in: English

Prijavite svoje najbolje radove za nagrade Sempler koje će biti dodijeljene u okviru konferencije SEMPL koja će se održati 29. i 30. novembra u Portorožu (Slovenija).

Možete izabrati između 12 kategorija i svoje radove poslati najkasnije do 10. novembra:

 1. Najbolja PR strategija ili promocija
 2. Najbolji tehnološki pristup
 3. Strateška upotreba media miksa  
 4. Inovativna upotreba komunikacijskog kanala  
 5. Najbolja ciljana kampanja  
 6. Najbolja iskustvena kampanja  
 7. Najbolje korištenje digitalnog eko sistema  
 8. Najbolja kampanja na društvenim mrežama  
 9. Najbolja upotreba mobilnog eko sistema  
 10. Najbolja upotreba podataka  
 11. Najbolji novi medij / medijski format
 12. Najbolja upotreba influenser marketinga

SEMPL ove godine prvi put dodjeljuje Zlatni sempler u kategoriji Najbolja upotreba influenser marketinga. Ako ste pripremili marketinšku kampanju koja je uspješno uključila influensere, zvijezde ili ambasadore, ostaje samo da još žiri uvjerite da ste u tome bili najbolji u regiji i Zlatni sempler je vaš.

SEMPL će i ove godine na pobjedničkoj sceni pozdraviti dva pojedinca. Onoga koji na medijskoj sceni dominira ugledom, usmjerava, kreira, inovira i optimizira, žiri će krunisati titulom Medijski menadžer 2018.

Medijsku zvijezdu budućnosti možete predložiti i vi. Ako znate nekoga ko je mlađi od 32 godine i razvija karijeru medijskog stratega, analitičara, marketingaša, planera, istraživača…, i u svom radu ostvaruje odlične rezultate, onda mu pokažite da ga cijenite tako što ćete ga nominirati.