Nije li čitanje portala Media Marketinga uz prvu jutarnju kafu ritual s kojim počinje svaki vaš radni dan? Od danas je taj ritual bogatiji, ako ste ljubitelj »turske« kafe. Grand kafa Black'n'Easy je revolucionarna inovacija u kategoriji kafe; po svemu prava »turska« kafa, a sprema se brzo i lako, na instant način!

Koliko decenija nema promjena u konzumiranju »turske« kafe? Evoluirale su džezve i šolje, novi su bili samo brendovi koji nisu mijenjali niti razvijali navike i potrebe potrošača. Ali, potrebe su se ipak vidno promijenile. Grand kafa je to primijetila i hrabro im krenula u susret!

Grand kafa Black'n'Easy je revolucionarna inovacija u kategoriji kafe; po svemu prava »turska« kafa, a sprema se brzo i lako, na instant način!

Grand Black'n'EasyOva inovacija u kategoriji kafe, predstavljena je novinarima na druženju u Beogradu. »Ovo je kafa za mene«, bio je prvi komentar jednog od prisutnih novinara, što govori o tome da je kompanija Grand kafa uspela u svojoj nameri da proizvede novu kategoriju kafe na tržištu, baš ono što je svima nedostajalo. Poznato je da su novinari veliki ljubitelji kafe, a kako uvijek pate od nedostatka vremena, Black'n'Easy je stvorena za njih: potpun ukus »turske« kafe, jednako uživanje kao u kafi iz džezve, a vrijeme za pripremu skraćeno na minut!

Dan kasnije novu kafu imali su prilike da probaju i mnogobrojni poštovaoci modnih trendova, na press konferenciji povodom početka Grand Black'n'Easy Beogradske nedelje mode, čiji je ovogodišnji glavni sponzor upravo Grand Black'n'Easy.

Gužve na štandovima, na otvaranju Grand Black'n'Easy Fashion Week i pozitivni komentari, kao i oduševljenje mnogih poznatih lica sa malih ekrana i modnih pista, jasno su potvrdili da je Grand kafa stvorila revolucionarni novitet na tržištu koji omogućava podjednako uživanje u dobroj »turskoj« kafi!

Zašto revolucija u šoljici kafe?

Grand Black'n'Easy je 100% kafa, sadrži miris, ukus i kvalitet tradicionalne kafe, a u isto vrijeme uzima ono što je najbolje kod instant kafe, a to je brza priprema prilagođena vremenu i uslovima u kojima živimo. Ne brinite, ne mijenja se tradiciju ispijanja »turske« kafe. Sad je ta tradicija zadržana u modernom obliku i još duže traje. Najzad, vašu omiljenu kafu možete da nosite u koferu ili tašni na svako putovanje i, konačno, ona će biti prisutna u svim prilikama u kojima je do sada, samo zbog nepraktične pripreme, nedostajala. Zar to nije vrhunska inovacija?

Grand Black'n’ Easy kafa je stvorena za one koji vole »tursku« kafu ali imaju sve manje vremena za pripremu i, prije svega, za mladu generaciju, jer ona zadovoljava sve njihove zahtjeve.

»Ovo je prilika da se i mladoj generaciji predstavi ‘turska’ kafa u onom obliku koji prvenstveno prati njihov način života: Oni su nestrpljivi, žive brzo, traže zadovoljenje potrebe odmah i ne razmišljaju mnogo unapred. Zato im savršeno odgovara ‘turska’ kafa spakovana u pojedinačnu kesicu koja se priprema jednostavno, tako što se sadržaj iz kesice sipa u šolju i prelije vrućom vodom,« kaže Slavica Lalović, marketing menadžer za inovacije i razvoj u Grand kafi.

Činjenica je da ništa ne može čovjeka da razbudi tako dobro kao šoljica »turske« kafe i zato je ona potrebna svima, i mladim i starijim generacijama. Pogotovo onima koji kafu piju više iz potrebe za stimulacijom i buđenjem, nego za uživanjem.

Jednostavna za pripremu, poznatog mirisa i ukusa, Grand kafa Black’n’ Easy će lako pronaći svoje mjesto u svakom domu, kancelariji, u bilo kom dijelu dana kada je potrebno podići energiju uz predah uživanja u omiljenoj kafi. Svi koji vole da uživaju u »turskoj« kafi sada će sa lakoćom na bilo kom mjestu uživati u prepoznatljivom ukusu Grand kafe, na nov način, bez džezve!