Efikasan uticajni marketing temelji se na stvarnim ljudima sa različitim strastima

This article is also available in: English

Sempl je proteklih godina ugostio mnogo žena koje su odvažne, neustrašive i koje svojim inovativnim idejama pomjeraju granice u našoj industriji. Spomenimo samo Dorie Clark, Kindre Hall, Cathey Armillas, Helen McGee, Caroline Skipsey, Snehe Nagesh, Danijele Bervar Kotolenko i mnoge druge.

Sempl je Dan žena ove godine iskoristio da najavi prvu govornicu.

Maddie Raedts je osnivačica i glavna kreativna direktorica u nizozemskoj agenciji IMA. Godine 2017. bila je uvrštena na Forbesovu ljestvicu 30 pod 30 u kategoriji medija, a prije mjesec dana se pridružila uglednoj ekipi stručnjaka i postala redovna saradnica Forbsa.

Maddie je osjetila snagu blogera i influencera još 2010. godine kada je odigrala ključnu ulogu u razvoju modne platforme Fashiolista. Tako je sa svega 24 godine, zajedno sa prijateljicom Emilie Tabor osnovala agenciju IMA koje se danas svrstava među vodeće agencije za influencer marketing na svijetu. Danas Maddie i Emilie vode mladu, međunarodnu ekipu i važe za pionirke influencer marketinga čije trendove nagovještavaju u saradnji sa globalnim robnim markama kao što su Tommy Hilfinger, Nivea, Samsung, Under Armour, Calvin Clein, Pernod Ricard i drugi.