Pablo Walker je najviše rangirani McCannovac koji je dosad posjetio Zagreb

This article is also available in: English

Pablo Walker, predsjednik agencijske mreže McCann Worldgroup za Europu, posjetio je ured agencije u Zagrebu. „Posjećujem samo urede koji rade izvrstan posao“, našalio se po dolasku, ali činjenica je da se posjet dogodio nakon vrlo uspješnog perioda za McCann Zagreb, agencije godine u Hrvatskoj.

Zanimljivo je i da je Walker najviše rangirani menadžer McCann Worldgroupa koji je ikada posjetio ured u Zagrebu. „Pablo je u McCann operacijama još od studentskih dana i veliko je zadovoljstvo ugostiti osobu tako ekstenzivnog iskustva. Iskoristili smo prigodu da ga pobliže upoznamo s našim radom, strategijom razvoja te recentnim događajima u regionalnoj oglašivačkoj industriji. Pablovo iskustvo i globalna perspektiva oko promjena tržišnih paradigmi, ne samo u marketinškoj industriji, puno nam je značila jer i oni traže sponu između odlične agencije, kakav je McCann, i novih suštinski digitaliziranih formata koji dijelom konkuriraju postojećim agencijama u rješavanju potreba klijenata, ali i potrošača“, komentirao je Tomislav Presečki, direktor agencije McCann Zagreb.

„Postižu sjajne rezultate, agencija je dobro organizirana i drago mi je upoznati ove mlade i talentirane ljude. Danas je teško raditi u marketingu. Pravila se mijenjaju, alata je sve više, konkurencija naravno nikada ne miruje…“, kaže Walker i nastavlja: „Ponosan sam na ured u Zagrebu, nakon velikih uspjeha prošle godine nastavljaju se razvijati, spremni su odgovoriti na brojne izazove, a posebno mi je drago što uspostavljaju snažne odnose s lokalnim klijentima, onima koji su izvan globalne agencijske mreže. Takvi su klijenti puno zahtjevniji“.

Prije nego što je 2014. preuzeo funkciju predsjednika McCann Worldgroup Europe, Walker je bio predsjednik McCann Worldgroup za Latinsku Ameriku i Karibe. U ovom trenutku nadzire McCann operacije u 44 zemlje Europe, kroz 38 različitih jezika i brojna multidisciplinarna područja komunikacije.