Foto: Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a

Zvijezde ovogodišnje PR 2020 konferencije bit će Ralph Tench, poznati sveučilišni profesor i voditelj doktorskog studija na Leeds Business School te Sue Wolstenholme, predsjednica britanskog udruženja komunikacijskih stručnjaka (CIPR) . Uskoro više informacija o ostalim atraktivnim inozemnim predavačima.

Na PR 2020 HUOJ će pokušati odgovoriti na pitanja kako će izgledati odnosi s javnošću budućnosti, koje kompetencije će biti ključne za PR struku, koji trendovi će usmjeravati PR profesiju te što donose krize budućnosti, a što donosi digitalna revolucija. Razgovarat će se i o ulozi i važnosti internih komunikacija, o tome kako se komunicira hrvatski turizam te koji su izazovi s kojima se susreću današnji lideri.

Pored odnosa s javnošću budućnosti, u sadašnjosti će HUOJ svim učesnicima konferencije ponuditi koncert Nene Belana & Fiumensa.

Osiguran je popust od 25% popusta za „prve ptičice“ tj. early bird prijave na PR 2020. Rane prijave traju  do 30. lipnja 2013 i za njih kotizacija iznosi 990,00 kn + PDV

Za sve vaše upite organizatori su dostupni na info@huoj.hr