Ožujsko pivo i njihova agencija Degordian lansirali su “Što bi dao?”, prvu navijačku kampanju koju će reprezentacija “ponijeti” sa sobom na Svjetsko prvenstvo

This article is also available in: English

“Što bi dao?” omogućuje svim navijačima reprezentacije da na web stranici www.stobidao.ozujsko.com predaju prijavu u obliku fotografije i teksta, a one najbolje bit će zauvijek zabilježene u knjizi koja će biti svečano uručena hrvatskim  reprezentativcima prije odlaska u Rusiju.

“Navijači svoje prijave mogu predati do 23. svibnja 2018. godine, a vjerujemo da će te priče našim nogometnim reprezentativcima dati ogroman vjetar u leđa i da će sigurno osvojiti Naslov! Ovime želimo pokazati našim igračima da smo spremni dati zaista mnogo i potaknuti ih da ostave srce na terenu jer ako osvoje Naslov, Hrvatska će biti bogatija za SVE ŠTO BISMO DALI.” rekao je Matej Brnardić, Creative Strategist iz Degordiana.

U kampanju su se uključila i poznata lica, pa smo tako čuli da bi Ćiro dao život, a Slavko Goluža olimpijsku medalju. U videu ispod pogledajte što su rekli Ivan Šarić, Robert Knjaz i Rene Bitorajac: