Proces koji traje ukupno šest mjeseci od objavljivanja materijala za prijavljivanje do gala ceremonije završiće se 13. juna

This article is also available in: English

Rani rok za prijavljivanje radova na ovogodišnje Effie takmičenje otvoren je 4. februara i trajaće do 14. februara. Prijava se vrši putem online portala.

Na raspolaganju je ukupno 18 kategorija, a u obzir dolaze marketinške aktivnosti koje su sprovođene u periodu od 1. januara do 31. decembra 2018. godine.

Svakako, u obzir dolaze aktivnosti koje su počele prije ili se završile poslije propisanog perioda, ali rezultati predstavljeni u samoj prijavi se moraju odnositi samo na prošlu godinu.

Ovo je treći Effie Awards koji se organizuje u Srbiji od strane International Advertisinng Association – Serbian Chapter.

Proces koji traje ukupno šest mjeseci od objavljivanja materijala za prijavljivanje do gala ceremonije završiće se 13. juna, a u međuvremenu će biti organizovani Effie trening za takmičare i članove Žirija (26. februar, Hotel Holiday Inn), kao i dvije runde žiriranja – prva sredinom aprila, a finalna sredinom maja.