Old Spice danas lansira dva nova oglasa, „Marco Love-O“ i „Mask“, sa kojima nastavlja parodirati oglase luksuznih parfema

This article is also available in: English

Nastavljajući na zbunjujući ali nesumljivo zabavni oglas koji su prikazali tokom Grammy nagrada u sklopu nove „Make scents … for men“ kampanje, Old Spice uoči  Valentinova danas lansira dva nova spota, „Marco Love-O“ i „Mask“.

Novi oglasi nastavljaju koncept parodiranja oglasa za luksuzne parfeme, i žele poručiti da vrhunski mirisi ne moraju dolaziti u „fensi bočicama“ s jednako „fensi cijenama“.

U poluminutnom „Marco Love-O“ oglasu gledamo par koji igra tradicionalnu „Marco-Polo“ igru skrivača, ali u karakterističnom šaljivom stilu brenda. Ljepotica u dugoj crvenoj haljini hoda kroz zamračenu palaču i doziva „Old“, a zgodan muškarac joj na svaki njen poziv odgovara sa „Spice“. Svakim dozivanjem oni su sve bliže, i na kraju „Old“ i „Spice“ se pronalaze, poručujući simbolično da nema potrebe tragati za vrhunskim mirisom koji želite.

„Mask“ je kraći od dva nova spota, i promovira proizvode za njegu kose, još jednom u karakterističnom humoru spota koji odiše nonsensom dok djevojka uklanja maske sa lica glavnog protagonista.