U promotivnoj kampanji za novi uređaj, prolaznici će se moći slikati sa najvećom S8-icom na svijetu na 20 predivnih lokacija

This article is also available in: English

Izvor: Adweek

Lijepo je vidjeti da nakon čitave drame sa eksplodirajućim uređajima Samsung nije zakopao glavu u pijesak.

Za svoj S8 uređaj, koji je kompanija lansirala kao zamjenu za „zapaljive“ Note 7, brend je pripremio najveće lansiranje za neki od svojih vrhunskih uređaja u Velikoj Britaniji do sada, i to sa najvećim „pametnim telefonom“ na svijetu.

Samsung je anketirao oko 2.500 Britanaca da sazna koja mjesta su im najdraža u zemlji, a onda su otišli na te lokacije vukući sa sobom ogromnu instalaciju koja izgleda kao okvir S8 uređaja.

Zajedno sa Matthewom Cattellom, najboljim fotografom pejzaža Velike Britanije u 2016., postavili su ovaj okvir na 20 najljepših lokacija u zemlji i dali ljudima da se igraju sa njom, šaljući poruku koliko živopisan prikaz će korisnici imati na novim S8 uređajima.

Dimenzije okvira su 7×3 metara, a obići će 20 najslikovitijih mesta u zemlji tokom aprila i maja. Ekran posjeduje i „play“ tipku, kako bi oponašao Infinity Display koji je glavna odlika novog uređaja.

Za više slika iz kampanje, posjetite Flickr stranicu ovog brenda.