Više od 150 kreativaca iz 25 zemalja ocjenjivat će kreativne radove iz cijeloga svijeta

This article is also available in: English

Objavljeni su sastavi žiija za svih 12 kategorija u kojima će biti podijeljene prestižne Kocke na 98-om izdanju ADC nagrada, jednog od najdugovječnijih i najprestižnijih svjetskih natjecanja na svijetu koje slavi izvrsnost u inovacije u svim oblicima dizajna i oglašavanja.

Više od 150 visokokvalificiranih kreativaca iz 25 zemalja ocjenjivat će radove iz cijeloga svijeta, u 12 disciplina koje će imati rodno uravnotežene sastave, i neka sjajna imena industrije. Da biste pregledali cijeli popis svih članova žirija za ADC 98th Annual Awards posjetite ovaj link.

„Već gotovo jedno cijelo stoljeće, ADC Cube se dodjeljuje radovima na temelju izvrsnosti u izradi, dizajnu i inovacijama“, rekao je Michael O'Rourke, izvršni direktor ADC-a. „Ova snažna tradicija i dalje živi, i u rukama je ovogodišnjih članova žirija, koji su svi priznati kreativni lideri u svojim područjima.“

Ovogodišnje nagrade promovirane su vrlo posebnom kampanjom koja je okupila šest umjetnika kako bi izradili kratke, nadrealne spotove, koji su sada sastavljeni u jedan dvominutni video.

ADC 98th Annual Awards su dio The One Club for Creativity, vodeće neprofitne organizacije koja slavi izvrsnost u oglašavanju i dizajnu. Svoje prijave na ovo natjecanje možete podnijeti na ovome linku, do 31.01.2019.