U skladu sa svjetskim trendovima i promjenama u oblasti web dizajna i online komuniciranja te rastom popularnosti društvenih mreža koje u BiH postaju sve važnija karika u promoviranju usluga i branda, agencija MITA Group osvježila je i redizajnirala svoju web stranicu, te Facebook i Twitter profile.

“Vizuelne i sadržajne promjene na zvaničnoj web stranici www.mita.ba napravljene su u skladu sa najnovijim trendovima iz oblasti web dizajna i digitalnog PR-a i rezultat su naših stalnih nastojanja da uvijek budemo bolji, da napredujemo i razvijamo se u skladu s najnovijim trendovima. Posjetiteljima stranice nudimo uvid u naše uspješne priče za koje se pobrinuo odabrani tim posvećenih ljudi, sa velikim iskustvom i znanjem, izvanrednim profesionalnim vještinama i dugogodišnjim iskustvom internacionalnog poslovanja”, kazao je general manager MITA Group Ejub Kučuk.

Uporedo sa mita.ba, osvježena je i oficijelna Facebook stranica koja, pored predstavljanja uspješnih priča o realiziranjim kampanjama MITA Group pruža uvid u najnovija dostignuća iz svijeta marketinga, odnosa s javnošću, medija, društvenih mreža i sličnog. MITA Group možete naći na njihovoj web-stranici www.mita.ba, facebook stranici (page) MITA Group i twitteru pod imenom MITAGroup.