Super Kartica mobilna aplikacija – Popusti na dodir prsta od Vas!

This article is also available in: English

Super Kartica je odlučila olakšati svojim korisnicima da brže i lakše iskoriste popuste i pogodnosti koje im se nude, i to putem nove Super Kartica mobilne aplikacije. Često se zna desiti da korisnici nemaju karticu kod sebe, zbog čega propuštaju ovakvi popuste, ali sada je dovoljno da prilikom kupovine na kasi pokažu svoju Super Kartica aplikaciju. Na njoj se nalaze online kuponi sa popustima, prilagođeni potrebama i navikama kupaca.

Pored online kupona, nova mobilna aplikacija omogućava praćenje aktuelne ponude svih partnera Super Kartice, kao i pronalaženje najbliže radnje. Svi katalozi partnera programa su tako okupljeni na jednome mjestu a sakupljanje, trošenje i praćenje stanja bodova ili povezivanje korisnika u porodicu nikada nije bilo jednostavnije.

Nova aplikacija je dostupna na Google Play i App Store digitalnim prodavnicama. Više informacija o novim pogodnostima i mogućnostima mobilne aplikacije, kao i o cjelokupnom programu lojalnosti, nalazi se na web adresi www.superkartica.rs.