Približava se festival White Square, uz najave dobrog programa i odličnog provoda za delegate

This article is also available in: English

Jedan od najvećih festivala kreativnosti u tržišnim komunikacijama u Istočnoj Evropi – White Square – održat će se u Minsku 17. i 19. aprila/travnja i okupit će međunarodnu grupu učesnika iz više od 30 zemalja svijeta koji će doći u glavni grad Bjelorusije kako bi se upoznali s najnovijim industrijskim trendovima i kako bi pronašli inspiraciju u najinovativnijim i najoriginalnijim kreativnim radovima Istočne Evrope.

U uslovima prezasićenog informacijskog okruženja, emocije sve češće pobjeđuju, zahtjevi potrošača se mijenjaju brzinom svjetlosti, a ponekad je čak i teško razlikovati stvarne marketinške alate od krivotvorina. Vaš trenutak je sada! Upravo to je slogan festivala koji je ove godine u svome programu ujedinio učinkovite marketinške prakse i inovativna rješenja koja djeluju na različitim tržištima.

Priznati stručnjaci iz dvadeset zemalja svijeta pozvani su kao ključni govornici, od kojih su mnogi nositelji desetina nagrada sa Cannes Lionsa, D&AD, Effie i drugih prestižnih festivala za kreativnost komunikacija i učinkovitost projekata.

Minsk je naredna destinacija za kreativce advertising industrije

Osim upoznavanja s trendovima u sklopu poslovnih i obrazovnih programa, akreditirani sudionici festivala imat će priliku i neformalno komunicirati s profesionalnom zajednicom Evrope i CIS-a, jer organizatori planiraju i brojne zabave u atmosferi kreativnosti, energije i inspiracije.

Putovanje u Minsk sada je postalo lakše nego ikada otkako je uspostavljen bezvizni režim za veći broj zemalja.

Naknada za punu prijavu na sve događaje festivala (poslovni, obrazovni, večernji, izletnički programi) iznosi: 290 EUR + PDV do 23. marta/ožujka; 310 EUR + PDV nakon 23. ožujka.

Poziv za prijavu na natječaj White Square otvoren je do 29. marta/ožujka. Prijave možete poslati online na službenim stranicama adfest.by u 7 kategorija – Creativity, Branding, Marketing, Digital, Creative Effectiveness, Media, Social advertising – kategorije će biti prepuštene u ruke 6 timova međunarodnog žirija.

Razina organizacije festivala, njegov žiri i postupak ocjenjivanja u više su navrata prepoznati od strane međunarodne stručne zajednice, uključujući The Gunn Report te AdForum Business Creative Report, koji je prošle godine White Square proglasio ambasadorom istočne Evrope među najvećim globalnim i lokalnim oglasnim festivalima.