Provjerite zašto osnivačica tvrtke Collaborative Expertise kaže da je vrijeme da se maknemo od troškova i počnemo razgovarati o vrijednostima

This article is also available in: English

Danas u 12:00h, donosimo vam kratki intervju sa Andreom Štimac, osnivačicom tvrtke Collaborative Expertise iz Hrvatske.

Ambasadorica za upravljanje promjenama u industriji marketinga i oglašavanja. Chief troublemaker za stari agencijski model

Članica je uprave Hrvatske udruge reklamnih agencija (HURA), voditeljica njene radne skupine za Smjernice, te osnivačica Collaborative Expertise – novog modela i programa konzaltinga za kreativnost i upravljanje promjenama. Vodi je misao da uz dobre namjere i kreativnu radnu kulturu, rješenja, zadovoljstvo i rezultati ne izostaju. Andrea je Uber-connector koji povezuje prave ljude, dobre namjere i radi na unapređenju jednakosti spolova.

Unutar HURA-e radila je na izradi smjernica za agencijske naknade te ovim povodom na ovogodišnjim Danima komunikacija moderirala panel. Pitali smo je, između ostalog, o prvim reakcijama hrvatske struke na ove smjernice.

Posjetite naš YouTube kanal i provjerite zašto Andrea kaže da je vrijeme da se maknemo od troškova, i započnemo dijalog o vrijednosti koju agencija kreira za brend.

A do tada, na istom kanalu možete pogledati i razgovore koje smo vodili sa Laurom Sophie Dornheim, direktoricom komunikacija softverske kompanije eyeo koja stoji iza najpopularnije browser ekstenzije na svijetu – AdBlock Plusa, te Alemsahom Ozturkom, CEO-om i Chief Happiness Officer-om agencije 4129 Grey iz Turske.

Project Manager: Asja Dupanović Gavrilescu, Media Marketing

Production: GAP FILLER for MMV 2018

Mersel Bujak Creative Director & Executive producer

Video & Editing:

Spektroom

Camera 1: Nikola Blagojević

Camera 2: Sanjin Hadžić

Editing: Dario Marjanović

Video opener: Dino Hujić

Snimljeno na Danima Komunikacija 2018.