Ljeto, plaže, more, sitan pijesak među prstima.. a ne, ne, pa ovo je tepih!

This article is also available in: English

Extreme Intimo je u saradnji sa McCann Beograd digitalnim timom predstavio novu kolekciju kupaćih kostima na tržištima Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Češke i Rusije.

#InTheMoodFor kampanja odvijala se u nekoliko faza. Najprije je intrigantnim dizajnom javnosti predstavljen samo dio nove kolekcije, koju su zatim promovisale i poznate influenserke, a cjelokupna kolekcija predstavljena je u okviru revije u Big Fashion Shopping Centru u Beogradu. Kampanja je privukla posebnu pažnju zanimljivim vizualima koji prenose poruku da možemo biti spremni za pravo ljeto i prije nego što ono stigne.

McCann Beograd i Extreme Intimo su #InTheMoodFor Real Summer 1

„Želeli smo da raznim nebrendiranim formatima isprovociramo pažnju fanova aludirajući na sve uobičajene fejk vizuale leta. Znate ono kad u sred maja gledamo obrađene fotografije zgodnih žena na belom pesku između palmi na Bahamima? E pa, u ovoj kampanji, umesto vode (mora i bazena) imali smo tepih sa printom vode, povetarac u kosi od ventilatora, dušek za vodu na suvom, šargarepe iza morske pozadine i druge detalje kojima smo vidno naglasili da je sve snimljeno u studiju. Upravo zato devojka na bilbordu seče reč FAKE – jer je raspoložena za pravo leto“, rekao je Marko Živković, Associate Technical & Interactive Manager, McCann Beograd.

Mirjana Lončarević, izvršni direktor za dizajn i marketing, Extreme Intimo, dodala je: „Extreme Intimo je prepoznatljiv brend koji prati modne trendove i spaja dve strasti: želju da se osećamo prijatno u svojoj koži i ljubav prema modi. McCann Beograd pomogao nam je da na vrlo zanimljiv način predstavimo novi plažni program i inspirišemo sve naše fanove da spremni, nesputani i u dobrom raspoloženju dočekaju naredno leto. Mi smo se zabavili tokom rada i, što je najvažnije, reakcija javnosti je pozitivna.“

McCann Beograd i Extreme Intimo su #InTheMoodFor Real Summer 2

Među poznatim influenserkama koje su učestvovale u kampanji bile su Sara Jo, Mima Zečević, Vanja Milićević, Nada Fitt i Ana Vukosavljević.

Projektni tim:

Digitalni kreativni direktor: Vladimir Ćosić

Akaunti: Marko Živković, Petra Rogić

Kreativci: Zdravko Kevrešan, Sandra Stojanović

Content specijalisti: Milica Zeljković, Jovana Radovanović, Sara Vermezović, Vladimir Kondžulović