U sklopu šire kampanje, Maxi je donirao 10,000 obroka humanitarnim organizacijama, a kupci su im se pridružili u ovom plemenitom cilju

This article is also available in: English

U želji da ljepotu praznika osjete i oni kojima je pomoć najpotrebnija Maxi je pred sezonu praznika pokrenuo veliku humanitarnu akciju “Nešto dobro svakog dana”.

Kao dio ovog projekta osmišljena je i kampanja akcije “Zaokruži račun i pomozi”, koju je kreirala agencija McCann Beograd. U okviru ove kampanje, Maxi je vlastitim primjerom i donacijom 10.000 obroka tokom novogodišnjih praznika korisnicima 70 humanitarnih organizacija pozvao i svoje kupce da se uključe u akciju tako što su zaokružili svoj račun na kasi i na taj način donirali novac  za ove organizacije.

„Kampanja Maxi akcije ’Zaokruži račun i pomozi’ je dokaz posvećenosti i odnosa koji Maxi ima prema svojim kupcima, prema društvu u kom posluje, a posebno prema onima kojima je potrebna pomoć. Za naš tim je učestvovanje u jednom takvom projektu veliko zadovoljstvo, posebno kada je obojeno prazničnom atmosferom, iskrenim lepim namerama i željama i emotivnom novogodišnjom pričom,“ izjavila je u vrijeme pokretanja kampanje Aleksandra Bradić, Account Director u agenciji McCann Beograd.

Miloš Paunović, Copywriter, dodao je: “Na našim prostorima se uvek, a posebno za praznike, sprema mnogo više hrane nego što možemo da pojedemo. Istina je da bi na svakoj prosečnoj srpskoj novogodišnjoj gozbi mogla da uživa bar još jedna osoba, pa je naša ideja bila da materijalizujemo to jedno ’mesto više’ na kom bismo podelili višak hrane koju imamo.”

TIM:
Akaunti: Slavko Marković, Aleksandra Bradić, Igor Petrović, Sara Vermezović
Strateg: Vera Aćimović

Kreativni tim: Miloš Paunović, Mirjana Popović, Lidija Milovanović, Mira Lasica
Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Digital: Vladimir Kondžulović, Tea Terzić

Produkcija: Nebojša Ereš

Produkcijska kuća: Blekbuk

Reditelj: Miša Terzić