Mladu Ninu očigledno čeka blistava budućnost u svijetu video produkcije

This article is also available in: English

Od školaraca do poslovnjaka, svi su već uvelike na raspustima i godišnjim odmorima. Znamo to vrlo dobro, pogotovo po broju „out of office“ poruka koje primamo. Ali jedna vrijedna mlada djevojka je odlučila dio svog raspusta provesti radno.

Borislav Miljanović, direktor i osnivač Represent Sistema, nedavno je na Facebooku podijelio post sa videom koji je radila njegova 11-godišnja kćerka Nina. Naime, Nina je na raspustu, i deset dana svog odmora provela je hvatajući detalje iza kulisa Content Studia, jednog od ogranaka Represent Sistema, i možemo sa sigurnošću već sada joj predvidjeti blistavu budućnost u video produkciji.

„U vreme kada sam ja bio klinac preko raspusta se radilo za dzeparac. I sada se sećam mojih prvih radnih dana na raspustu i zadovoljstva kada kreneš na more sa lovom koju si sam zaradio. Tako i sada pokušavam svoju decu da aktiviram preko leta i da osete kako je to raditi dok su drugi na letovanju. Poslednjih 10 dana moja ćerka Nina je bila kod nas u agenciji i ovo je njena verzija našeg The content studija!“, napisao je Bora, a video možete pogledati u nastavku.