Najbolje je da marka svoju dobru priču počne već pri svom prvom ulasku na tržište

This article is also available in: English

U svijetu izludjelom od stalnih promjena, informacijske prezasićenosti, poplave oglasa i neprestane borbe za pažnju potrošača, od ključnog su značaja priče. Priče koje pripovijedaju marke svo vrijeme i za vijeke vjekova. Danas više nije dovoljno da marke samo pričaju priče, ključno je da marke u svoje priče uključuju i svoju ciljnu skupinu i omoguće joj da budu sukreatori priče. To marki omogućava dugoročan uspjeh.

Najbolje je da marka svoju dobru priču počne već pri svom prvom ulasku na tržište. Sa imenom, logotipom i ambalažom koje priči marke otvaraju put do ciljne skupine.

Marka Mul'c (Klinac), ulazi u rat sa svojim konkurentima s oružjem koje svoju priču ima ugrađenu u ime i u ambalažu. Drugačije, svježe, duhovito, igrivo i pripovjedivo – oštro fokusirano na »mulariju«, na dječake i djevojčice od tri godine pa dalje.

Mul'c je žitni obrok koji se skuha u mlijeku, pomiješa i pojede. Bez konzervansa, bez dodatnog bijelog šećera, bez umjetnih boja i aroma. Onako kako danas mora biti😊. Mul'c ima četiri okusa: kokos, lješnjak, kakao i orah.

Mul'c se igra. Crtežima i riječima na svojoj ambalaži. Igra riječi KOKOŠ i KOKOS, ALEŠ&NIK i LEŠNIK, KAVKA i u njoj skriven KAKAV (kakao), a ‘najzagonetnija’ je ona u kojoj engleski HERO postane OREH (orah). Igre riječima dopunjavaju crteži gdje začuđena KOKOŠ izleže KOKOS umjesto jajeta, gdje su dva mulca, blizanca, Aleš i Nik s lješnjakovom kapom na glavi, gdje KAVKA kljuca kakao i gdje je mulčev superjunak obučen u orahovu super opremu. Odličan žitni OTROK (dijete)! Ups, odličan žitni OBROK.

It is not about the Content, it is about the Stories you tell… The never-ending stories…

Mulca je napravilo i na tržište poslalo poduzeće Slast, a roditelji su mu poduzetnici  Tina Berlec i Mark Kališnik .

Priče su na ambalaži sastavili kreativci agencije Formitas BBDO Ljubljana.