Vodeća globalna IT kompanija i PR agencija u studenom započele suradnju za područje Hrvatske

This article is also available in: English

Na slici: Silvio Kutić, CEO Infobipa, i Manuela Šola, vlasnica i direktorica Komunikacijskog laboratorija

Tvrtka Infobip, globalni lider u poslovnom komuniciranju i najveća hrvatska IT kompanija, i Komunikacijski laboratorij, agencija za odnose s javnošću, u studenom su započeli suradnju za područje Hrvatske. Komunikacijski laboratorij za istarsku će kompaniju, koja je od start-upa u Vodnjanu u 12 godina izrasla u jednog od vodećih poslodavaca u Hrvatskoj i globalnog lidera u svijetu poslovnog komuniciranja, planirati i upravljati svim komunikacijskim aktivnostima.

Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja kojima dopire do više od 4,5 milijardi mobilnih korisnika u više od 190 zemalja. Danas kroz 60 ureda djeluje na šest svjetskih kontinenata, ima više od 1300 zaposlenika, od čega ih je više od šesto u Hrvatskoj, te je povezan s 850 telekom operatera zbog čega partneri diljem svijeta Infobip prepoznaju kao vodeću kompaniju u svijetu poslovnog komuniciranja i razvoja naprednih tehnoloških rješenja.

„S povjerenjem smo Komunikacijskom laboratoriju povjerili upravljanje odnosima s javnošću. Vjerujemo da će njihovo stručno znanje biti vrijedan doprinos našem timu i poslovanju,“ izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

Novu saradnju je prokomentarisala i Manuela Šola, vlasnica i direktorica Komunikacijskog laboratorija: „Izrazito se veselimo ovoj suradnji. Infobip je kompanija koja iz Hrvatska predvodi svjetske trendove i ponosni smo što su u nama prepoznali partnere koji će im pomoći da se još bolje pozicioniraju.“