Foto: Ivana Parčetić će predsjedavati radom novinarskog tima

Novinari koji dolaze iz svih zemalja BalCannesa, uz predsjednicu Ivanu Parčetić, odabrat će najzanimljivije radove u posljednjoj godini, koji će potom biti predstavljeni u programu Weekenda.

Ivana Parčetić (Marketing Mreža, Srbija), Ekrem Dupanović (Media Marketing, BIH), Marjan Novak (Marketing Magazin, Slovenija), Majda Žujo (Poslovni dnevnik, Hrvatska), Boris Eftimovski (Marketing365, Makedonija) i Radmilo Tadić (Blic, Crna Gora), ugledni su novinari iz regije koji će među svim prijavljenim projektima odabrati 25 njima najzanimljivijih koje će agencije moći u živo prezentirati pred okupljenim oglašivačima u Rovinju na glavnoj pozornici Weekend Media Festivala. Sastav novinara je djelomično promijenjen od prošle godine radi zadržavanja kontinuiteta, ali s novim članovima zbog raznovrsnosti i neutralnosti ocjenjivanja.

Ovaj jedinstveni pregled regionalnog tržišta jugoistočne Europe bit će odlična prilika pogledati neke od najboljih radova posljednjih godina.

Budući da BalCannes nema natjecateljski karatker, osim ovih izdvojenih radova, svi prijavljeni radovi BalCannesa biti će prikazani u BalCannes dvorani te tokom godine dostupni za pretraživanje na BalCannes Yellow Pages stranicama i u specijalnom izdanju Media Marketinga.