Agencija Blumen group biće domaćin događaja kojim Međunarodna zajednica PR profesionalaca nagrađuje najbolje radove svojih kolega

This article is also available in: English

Piše: Ivana Mlinarić

Beograd će početkom jula ugostiti više od 20 međunarodnih stručnjaka u procesu žiriranja jednog od najprestižnijih nadmetanja u domenu odnosa s javnošću i komunikacija u svetu, za “IPRA zlatno priznanje međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću” (IPRA Golden World Awards for Excellence2017). Ovim priznanjem, svake godine, u više od 25 kategorija, Međunarodna zajednica PR profesionalaca nagrađuje najbolje radove svojih kolega.

Istovremeno, biće odlučeno i o dobitniku prestižnog IPRA GRAND PRIZE 2017, kojim se posebno nagrađuje najbolji među najboljima.

Agencija Blumen group biće domaćin ovom događaju. Blumen group je inače dobitnik  IPRA zlatnog priznanja za kampanju Republičkog zavoda za statistiku “Popis je beleška za budućnost“, a istovremeno je prvi i do sada na Balkanu jedini dobitnik prestižnog IPRA GWA Grand Prize za 2012, za istu kampanju. Prošle godine, Blumen group je ponovo bila finalista ovog takmičenja sa “Starim Rock Majstorima” u kategoriji “Event management”, što je čast ali i presedan u šest decenija dugoj istoriji ove institucije.

Rok za prijave za učešće u ovogodišnjem nadmetanju ističe 18. maja.