Konzumove prodavnice u centru Sarajeva će tokom praznika filma ovog ljeta raditi od 0 do 24h

This article is also available in: English

Konzum je ovih dana, kada Sarajevo postaje glavna destinacija ljubitelja filma, i sam odločio lansirati jednu „filmsku akciju“ uz specijalnu ponudu proizvoda po akcijskim cijenama koja će kupcima, kako domaćim tako i brojnim turistima, upotpuniti fenomenalnu ljetnu filmsku atmosferu u Sarajevu. Ponuda  će vrijediti u periodu od 10. do 19. augusta u Konzum prodavnicama u centru Sarajeva, koje će od 10. do 17. avgusta raditi od 0 do 24h.

„Sarajevo je već godinama u ljetnim mjesecima omiljena destinacija domaćim i stranim filmoljupcima, koji ovaj grad posjećuju kako bi uživali u odličnim filmskim ostvarenjima i doživjeli posebnu filmsku atmosferu. Konzum nastoji u tom periodu odgovoriti na specifične zahtjeve kupaca i pružiti posebne akcije, a ovaj put smo se odlučili da u prodavnicama u centru Sarajeva realizujemo Konzum filmsku akciju koja donosi idealan spoj proizvoda po akcijskim cijenama za kojima je prethodnih godina u ovom periodu vladala najveća potražnja.  Pripremamo i posebne aktivacije na Facebooku kao i zanimljivu nagradnu igru u saradnji sa RSG radijom, te niz drugih iznenađenja  i pogodnosti koje očekuju kupce u našim prodavnicama.“ rekla je Sabina Isanović, direktorica Sektora marketing Konzuma.

Pored toga, na društvenim mrežama bit će lansirana posebna kampanja, u sklopu kojeg će svakog dana u periodu od 10.08. do 17.08. na Facebook stranici Konzuma biti prikazani  inserti iz kultnih filmova, a na Facebook fanovima je da pogode o kojem filmu se radi i osvoje vrijedne nagrade, dok će na RSG radiju slušatelji imati priliku čuti segmente poznate filmske muzike, pogoditi iz kojeg je filma muzika te osvojiti poklon kupovine u Konzumu.