Ovation BBDO je krunisan najboljom agencijom 2018. godine na tradicionalnim UEPS nagradama

This article is also available in: English

Na ovogodišnjim UEPS nagradama agencija Ovation BBDO je pobrala cio niz nagrada, uključujući I prestižnu titulu Agencije godine, Grand Prix i čak pet zlatnih odličja za najslađu kampanju u 2018., Munchmallow – Priča za sebe! U još pet kategorija agencija je osvojila srebrna i bronzana priznanja.

Veliki uspjeh na UEPS festivalu još jedna je potvrda da je Munchmallow zaista priča za sebe. Od najslađeg bilborda u gradu, preko nagrade za Najbolji regionalni projekat na Weekend Media Festivalu u Rovinju, dvostruke nagrade i Grand Prix-a na Kaktusu, pa sve do pet zlata i Grand Prix priznanja na UEPS-u. Sa pravom stoga u agenciji OvationBBDO kažu kako je kampanja Munchmallow – priča za sebe “najslađa” kampanja ove godine. Zlata je osvojila u kategorijama Integrisana kampanja – Hrana, Creative Efficiency, TV spot, OOH kampanja i Kreativna upotreba medija.

Ali Munchmallow nije bio jedini brend za koji su ove godine pobrali priznanja na UEPS-u. Kampanja za Frikomovo zamrznuto povrće, sa Brankom Katić u glavnoj ulozi, donio im je srebro u kategoriji Integrisana kampanja – Hrana.

U kategoriji koja nagrađuje najbolju ambalažu i industrijski dizajn, srebrno odličje je zaradio Booster. U kategoriji Integrisana kampanja – Piće, srebrno priznanje osvojila je kampanja Nectar –  Već 20 godina nije svejedno. Ova kampanja osvojila je i bronzu u kategoriji Online marketing kampanja.

U kategoriji posvećenoj najboljim integrisanim kampanjama u poljima zdravlja, ljepote, mode i sporta, ove godine je slavio Brend Galenika, koji je u ovoj kategoriji osvojio srebrno priznanje.

Pored nagrada za kampanje, tu je i jedna posebna nagrada kojom se mogu ponositi u Ovation BBDO, I to u Art&Craft kategoriji koja nagrađuje najbolju art direkciju, gdje je titulu najboljeg odnio njihov dizajner Milan Petrović. Milan je u Ovation BBDO već 2,5 godine i učestvuje u mnogim najvažnijim agencijskim projektima, a jedan u seriji takvih je i pobjednički Munchmallow – Priča za sebe.

“Ponosni smo što je sa nama i njegovu nagradu smatramo više nego zasluženom!” kažu iz agencije.

Fantastičan kraj 2018. godine za Ovation BBDO

Milan Petrović