Partnerstvo će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja

This article is also available in: English

Facebook i Httpool su obznanili sklapanje strateškog partnerstva u našoj regiji. Httpool je postao službeni prodajni partner Facebooka Bugarskoj, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku lokalnim agencijama i oglašivačima da dobiju pristup široj publici te da stvore konstruktivan dijalog s korisnicima, čime se stvaraju dodatne prilike lokalnim poduzetnicima.

Httpool, kao novi Facebookov službeni partner za prodaju oglasa, pružat će podršku i prenositi znanje i iskustvo lokalnim poduzetnicima te će im pomagati u provođenju marketinških strategija diljem Facebooka, Instagrama, Facebook Messengera i Whatsappa. Cilj suradnje je pružiti podršku oglašivačima u našoj regiji unutar njihove vlastite države, i to od strane partnera sa snažnim položajem, značajnim iskustvom i velikim uspjesima u regiji.

„Naš program suradnje s prodajnim partnerima osmislili smo kako bismo sve naše znanje i iskustvo prenijeli oglašivačima u državama regije u kojima Facebook nema fizičku prisutnost. Danas činimo još jedan dodatni korak u stvaranju još veće vrijednosti poduzetnicima u regiji“, izjavio je Robert Bednarski, direktor Facebooka za Srednju i Istočnu Europu.

„Da Facebook investira u Slovenijo i ostale države v regiji, je izuzetno pozitivna vijest za sve učesnike. To partnerstvo je veliko priznanje za Httpool i naš dosadašnji rad te ulogu na tržištu. Istovremeno predstavlja i veliku odgovornost jer ćemo našim radom neposredno uticati na dalji razvoj regionalnog tržišta oglašavanja“, kazao je Timotej Gala, direktor Httpoola za centralnu i istočnu Evropu.

Partnerstvo će u regiju dovesti Facebookove najbolje prakse, obuku, tehnike za razvoj strategija i lokalne mogućnosti plaćanja, sve uz pomoć Httpoolovih stručnih procesa za  oglašavanje. Agencije će imati koristi u vidu obuke osoblja, izravnog naplaćivanja i izravne podrške oko problema vezanih uz oglašavanje.