Digital Takeover 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir centra ponudit će bogat program s vrhunskim predavačima iz Hrvatske i svijeta

This article is also available in: English

Posjetitelje Digital Takeovera ove godine očekuje bogat 11-satni program u pet dvorana uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata, a ekskluzivni edukacijski partner ovogodišnje konferencije je IEDC – Poslovna škola Bled, jedna od najuglednijih škola na svijetu za razvoj visokog menadžmenta.

Više od 30 vodećih domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka iz područja digitala sudionicima će prenijeti svoja bogata iskustva i znanja.

Keynote predavanje na temu “Life in the matrix – setting the scene for ultra modernity” održat će dr. Kjell A. Nordstrom jedan od najutjecajnijih svjetskih mislilaca današnjice i autor svjetskih bestsellera “Funky Business” i “Karaoke kapitalizam“.

Još jedan švedski stručnjak je među ovogodišnjim keynote predavačima – Johan Ronnestam, dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i poduzetnik te zasluženo jedan od najcjenjenijih svjetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije.

Pridružit će im se i Jesper Laursen – vodeći danski stručnjak za content marketing i osnivač globalno cijenjenog Native Advertising Institutea, a slušat ćemo i predavanje dr. Nenada Filipovića, stručnjaka za digitalnu transformaciju i direktora korporacijskih obrazovnih programa IEDC – Poslovne škole Bled, na temu “Myths of digital transformation“.

Posjetitelje očekuju čak četiri panela i brojne prezentacije koje se bave aktualnim temama i trendovima iz digitala. Na panelu “It’s time for the truth: digital advertising metrics explained” govorit će se mogućnostima koje digitalni mediji pružaju, koji su to novi formati i kanali koji mijenjaju i redefiniraju ovu oglašivačku platformu te kako se mediji i oglašivači prilagođavaju tome.

Panel “Everything can be reduced to an algorithm – except employees” upoznat će nas s primjerima i iskustvima uspješnog kreiranja preduvjeta za “win-win” rješenje u digitalnom dobu te načine na koje su osnažili svoje zaposlenike. Što nas očekuje kada je riječ o digitalizaciji javne uprave? Što o svojim iskustvima kaže sam politički vrh, a što kažu poslodavci – koja rješenja i iskustva im pomažu i omogućuju neprekidan rast i razvoj? Na ova i brojna druga pitanja iz prve ruke odgovorit će sudionici panela pod nazivom “State as a partner on the way to the digital-age success”.

I ove godine na Digital Takeoveru bit će dodijeljena Business Leaders  priznanja tvrtkama koje je 24sata prepoznao kao lidere u digitalnoj transformaciji. Radi se o tvrtkama koje definiraju digitalno tržište te određuju kako će ono izgledati sutra, ali i koriste najbolje prakse.

Detaljan program Digital Takeovera možete provjeriti na ovome linku.