I ove godine, na temellju istraživanja, bit će odabrani najbolji blogeri i brendovi

This article is also available in: English

DIABLOG, konferencija koja se bavi blogerima i influencerima i koja će se održati 21. studenog u Zagrebu, na svojoj web stranici www.diablog.hr objavila je preliminarni program.

Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens. Mike je sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom @mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

DIABLOG najavio preliminarni program svog trećeg izdanja 2

Mike Arens

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorific i kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja sa društvenim mrežama.

DIABLOG najavio preliminarni program svog trećeg izdanja

Flavorific Ana Car i Darko Kontin

DIABLOG i ove godine provodi istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža DIABLOG Facebook i Instagram. I ove godine, na temelju istraživanja, ponovno će biti odabrani najbolji blogeri i brendovi, a podsjećanja radi lani su nagrađeni Avon, Dukat, Essence i adidas.

DIABLOG najavio preliminarni program svog trećeg izdanja 1

Maša Zibar i Matea Frajsberger

Treće izdanje DIABLOGA podržali su NIVEA i PBZ Card, a Early Bird kotizacije već sada su dostupne preko sustava Entrio.