Stephen Manderson će na sceni D&AD festivala govoriti o svojoj muzičkoj karijeri i svojim kreativnim odgovorima na kompleksne teme

This article is also available in: English

Nagrađivani reper, kantautor i dokumentarist Stephen Manderson, bolje poznat kao Profesor Green, bit će jedan od ključnih predavača na D&AD festivalu 2019. godine.

Sceni se je pridružio kao reper i kantautor, ali Profesor Green se od tada razvio i u tvorca uspješnih dokumentaraca. Njegov nagrađivani dokumentarni serijal na BBC-u, koji uključuje “Professor Green: Living in Poverty“, “Professor Green: Working Class White Men” i “Professor Green: Dangerous Dogs“, pokupio je brojna priznanja i pohvale zbog načina na koji otkriva probleme koji muče društvo danas.

Čovjek kojem su život i muzika potpuno isprepleteni, Profesor Green će se pojaviti na D&AD festivalu kako bi razgovarao o svojoj glazbenoj karijeri, kao i o svojim kreativnim odgovorima na pitanja koja su tek sada izašla iz sfere tabua, poput mentalnog zdravlja, depresije i samoubistva.

Festival D&AD tradicionalno uključuje i D&AD nagrade, na kojima se kreativci natječu za prestižne olovke, a ako se želite pridružiti ovoj utrci imajte na umu da je danas (13. marta/ožujka) krajni rok za prijave radova.