27. septembra POMP Forum će u Ljubljani okupiti vrhunske stručnjake content marketinga

This article is also available in: English

POMP Forum je jedna od najvećih konferencija o content marketingu u srednjoj i istočnoj Evropi, i jedna od najstarijih na svijetu. Ovogodišnji međunarodni događaj, koji privlači brojne direktore marketinga i PR-a, komunikatore, voditelje projekata, novinare, urednike i sve koji žele učinkovito raditi u svijetu marketinga i medija, održat će se 27. septembra u Ljubljani.

Deset vrhunskih govornika, međunarodnih stručnjaka za content marketing iz različitih područja, obradit će više tema, uključujući nativno oglašavanje, storytelling, studije slučaja, društvene medije, video, influencer marketing i još mnogo toga.

Podijelit će svoja iskustva i znanja temeljena na saradnji s globalnim brandovima kao što su SEAT, Nestle, Pinterest, Adobe, Samsung, LinkedIn, Air France, Evian, Johnson & Johnson, Kraft, Intel, Microsoft, Volvo …

Listu govornika možete pogledati ovdje.

Drugi dio manifestacije je dodjela POMP nagrada, na kojoj će biti proglašeni dobitnici slovenskih nagrada za najveća postignuća na području content marketinga.

Za učešće na konferenciji možete se prijaviti na službenoj stranici www.pomp-forum.si, do 26. septembra 2018. Kotizacija za konferenciju iznosi 390,00 eura + PDV.