Gledajte prezentacije finalista putem live streama i glasujte

This article is also available in: English

Večeras s početkom u 19 sati u bečkom Billrothhouseu počinje finale međunarodnog Strategy Slam natjecanja. Nadmetat će se ponajbolji stručnjaci iz cijele Europe, a među njima je i Davor Bruketa iz zagrebačke agencije Bruketa&Žinić&Grey. Uz njega su među finalistima i predstavnici agencija Luna TBWA Beograd, Heimat Zürich, Serviceplan München, Ogilvy Warsaw i Ogilvy London. Sve prezentacije moći ćete gledati u živo putem Facebooka, a nakon toga i glasovati putem ovog linka.

Davor Bruketa prezentirat će kampanju Croatia je Hrvatska – povijest pišemo sami koju su kreirali Adris grupa, Croatia osiguranje, Bruketa&Žinić&Grey, Millenium promocija i Brigada. Podsjetimo, riječ je o interaktivnoj i multimedijalnoj izložbi koja je prošle jeseni bila postavljena u zagrebačkom tunelu Grič kao vremeplov kroz paralelnu povijest Hrvatske i Croatia osiguranja. U izložbi koju je posjetilo više od sto tisuća ljudi, građani su i sami mogli sudjelovati ispisivanjem vlastite povijesti posredstvom društvenih medija. Isti je projekt već osvojio nagrade Effie za marketinšku učinkovitost, MIXX i SoMo Borac za digitalnu komunikaciju, Red Dot i IIDA Global Excellence Award za prostorni dizajn te Grand PRix HUOJ-a za odnose s javnošću.

Strategy Slam natjecanje održava se četvrti put, a prvi put okuplja ponajbolje stratege iz cijele Europe. Natjecanje je podijeljeno u tri kategorije – startup, brend i komunikacijska strategija.