U Hrvatskoj je upravo krenula nova Tele2 kampanja, koja na zanimljiv način promovira usluge ovog tele operatora

This article is also available in: English

„Tele2 je jedina mreža u Hrvatskoj koja svojim korisnicima pruža stvarno neograničeni internet na mobitelu – internet toliko beskonačan da se zahvaljujući njemu mogu otkriti čak i beskonačne ljepote Hrvatske,“ navodi se u saopštenju povodom nove kampanje, i upravo ta činjenica je bila i temeljna postavka nove kampanje.

Tako su korisnici iz svakog kutka Hrvatske pozvani da na stranicu beskonacnolijepa.hr postave video s neotkrivenim ljepotama svoga mjesta, sela, doline, rijeke, mora ili planine i na taj način postanu promotori svoga kraja. Autor videa s najviše dnevnih lajkova dobiva besplatni neograničeni internet na godinu dana, a autor najboljeg videa cijele kampanje osvaja neograničeni internet zauvijek.

”Pružiti ljudima priliku da koristeći tvoj proizvod ili uslugu dožive neko lijepo iskustvo, naprave nešto dobro ili se osjećaju posebno je puno bolji put do svijesti potrošača od hvalisanja ili dociranja. Ova kampanja je jedan od takvih primjera, u kojem povezujemo ljude oko nečeg lijepoga, nečega do čega im je stalo. Srećom, Hrvatska je puna skrivenih ljepota. Zato smo priču o beskonačnom internetu odlučili ispričati baš kroz te beskonačne ljepote Hrvatske, a jednako lijepo je bilo i raditi na ovoj kampanji uz Ivanu Mlinarić i Ivu Pemper, u našem malom, ali neustrašivom timu,“ objašnjava Igor Mladinović, glavni kreativni direktor u agenciji Imago Ogilvy.

“Internet je danas sastavni dio života većine ljudi, komunikacija se odvija na različitim platformama od društvenih mreža do aplikacija i taj proces će se dodatno intenzivirati u godinama koje dolaze. Tele2 s našom unlimited ponudom jedini na tržištu pruža korisnicima istinsku slobodu komuniciranja. Ova kampanja omogućuje da beskonačno otkrivaju ljepote naše zemlje, dijele svoje video uratke i pri tome osvajaju sjajne nagrade gdje god se nalazili“, naglasila je Sonja Miočić, direktorica komunikacija Tele2 Hrvatska.

Za kraj predlažemo da i vi skrenete s utabanih turističkih staza, izvadite mobitel i snimite bar jednu beskonačno lijepu scenu Hrvatske.