Znate li ko su Džoni, Beli i Gile?

This article is also available in: English

Tri obična i nenametljiva, a opet potpuno drugačija muškarca o kojima već svi pričaju,  postali su jedna od glavnih tema. Ko su zapravo Džoni, Beli i Gile? Da li se radi o novim rijaliti zvijezdama i šta nam oni poručuju, pogledajte:

Amstel, poznati pivski brend, kroz svoju novu kampanju “NEW AGE, OLD SCHOOL” potrošače upoznaje sa ova tri interesantna lika. Oni simbolizuju prototipe svega onoga što veličamo u prijateljima i pružaju primjere vrlina kojima se divimo. Džoni, Beli i Gile  podsjećaju da pravo prijateljstvo nije nestalo, da su lijepi maniri i briga o drugima uvijek na cijeni, kao i da je mudrost koja se stiče sa godinama i iskustvom – odlika najboljih.

„Kroz svoju bogatu istoriju, Amstel je pokazao da veruje da pravi prijatelji ne zasnivaju odnos na kratkim, jednosmernim i usputnim razgovorima u brzim svakodnevnicama, već da zajedno koračaju kroz život i pružaju obostranu podršku – a upravo je to životna filozofija koju želimo da prenesemo i koju živimo,“ istakla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžer u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Priča o prijateljstvu krije se u samom DNK brenda Amstel. Njegovi osnivači, dvojica prijatelja, Charles de Pesters i Johannes van Marwijk Kooy udružili su se davne 1870. godine kako bi svoju viziju pretvorili u stvarnost i kako bi stvorili pivo po mjeri i ukusu potrošača u Amsterdamu. Njihova ideja prerasla je u stvarnost i predstavlja odličnu potvrdu da pravi prijatelji zajedno mogu sve.